La Conselleria de Justícia reprén les proves selectives de les oposicions

02/03/2021

- La mesura s'ha comunicat als sindicats de la funció pública valenciana
- Les proves es van ajornar el mes de gener passat per la situació de la pandèmia



La Direcció General de Funció Pública de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha comunicat als sindicats amb representació en la Mesa Sectorial que aquest mes de març es reprén la realització de les proves selectives derivades de l'oferta publica d'ocupació (OPE) de 2017, 2018 i 2019 com a conseqüència de la millora de la situació epidemiològica.

El calendari preveu que els primers exàmens es convoquen per al pròxim 27 de març de 2021, si l'evolució favorable de la pandèmia es manté. En tot cas, les proves selectives es faran seguint les mesures contingudes en el Pla de contingència per a l'organització i el desenvolupament de les proves selectives d'accés a la funció pública valenciana. Totes aquestes mesures estan avalades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i l'INVASSAT.

La represa dels exàmens es fa després de la publicació del Decret 7/2021, de 25 de febrer, del president de la Generalitat, mitjançant el qual s'actualitzen les mesures de limitació de la permanència de grups de persones en espais públics i privats i de limitació de mobilitat, i atesa la situació epidemiològica actual, que, tant en nombre de contagis com per l'índex d'ocupació dels hospitals de la Comunitat Valenciana, ha experimentat una millora considerable.