La Conselleria de Justícia efectua aquest mes d'abril 31 exàmens d'oposició per a cobrir 349 places a les quals aspiren un total 4.331 persones

10/04/2021

- L'accés a les aules serà de manera escalonada, amb torns de matí i vesprada, amb separació entre aspirants i amb més sales
- Tots els llocs de treball oferits corresponen als grups A1 i A2 de la funció pública valenciana



La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública efectua durant els caps de setmana d'aquest mes d'abril un total de 31 exàmens d'oposició per a cobrir 349 places pertanyents als grups A1 i A2 de l'Administració Valenciana i a les quals aspiren un total de 4.331 persones.

D'aquesta manera, aquest dissabte 10 d'abril es porta a terme el primer exercici per a cobrir 44 places d'informàtics, tècnics de Seguretat i Salut Laboral, d'Activitat Física i Esport, de Gestió Sociosanitària, de Seguretat Agroalimentària i d'Arquitectura. Per a aquests sis grups es convoquen 132 places i s'han admés 1.321 aspirants.

Dissabte que ve, 17 d'abril, serà el torn del primer exercici per a cobrir 92 places d'enginyeria tècnica agrícola, de gestió en acció social i de gestió d'emergències, per a les quals opten un total de 991 persones.

Finalment, el cap de setmana del 23 al 25 d'abril es duran a terme huit proves d'accés per a obtindre 125 funcionaris i funcionàries entre arquitectes, metges, fisioterapeutes, gestors/es en Seguretat Pública i enginyers/eres en Informàtica, Medi Ambient, Tecnologia Agroalimentària i Laboratori. Entre totes aquestes convocatòries hi ha un total de 2.019 aspirants.

L'accés a les aules on se celebraran els exercicis es farà de manera escalonada, tenint en compte l'horari assignat a cada aula en horari de matí i vesprada i d'acord amb les mesures contingudes en el Pla de contingència per a l'organització i desenvolupament de les proves selectives desenvolupat per la Direcció General de Funció Pública.

La crida i accés a les aules es farà de manera escalonada. Hi haurà més separació entre els aspirants i s'han disposat més aules per a minimitzar el nombre d'alumnes per sala. Totes aquestes mesures estan avalades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i l'INVASSAT.

El passat 27 de març es va reprendre la realització de les proves selectives derivades de les ofertes públiques d'ús de 2017, 2018 i 2019 a conseqüència de la millora de la situació epidemiològica.