El Ministeri de Justícia destina 2,4 milions d'euros dels fons europeus Next Generation a la Comunitat per a fomentar la digitalització en 2021

01/05/2021

- Aquesta inversió s'assignarà a llocs de treball deslocalitzats per al personal de justícia de tots els partits judicials de la Comunitat


El Ministeri de Justícia destina 2,4 milions d'euros dels fons Next Generation de la Unió Europea a la Comunitat Valenciana per a la digitalització en 2021.

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública destinarà aquest pressupost per a llocs de treball deslocalitzats per al personal de justícia de tots els partits judicials de la Comunitat.

El Pla de digitalització de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, dotat de 28 milions d'euros, ha permés que tots els jutges, lletrats de l'Administració de justícia i fiscals de la Comunitat Valenciana disposen d'ordinadors d'última generació per a treballar fora de les seus judicials.

A aquest projecte se li suma el sistema d'enregistrament AUREA i l'expedient judicial, així com l'aplicació de cita prèvia, JUST@ CV i la plataforma Lexnet per a comunicació telemàtica.