La Policia de la Generalitat sanciona 9 establiments d'oci durant el cap de setmana

17/01/2022
La Policia de la Generalitat sanciona 9 establiments d"oci durant el cap de setmana

- També ha estés 8 actes a persones per incompliment de la normativa COVID
- El dispositiu ha efectuat 199 inspeccions a locals d'oci



La Policia de la Generalitat ha imposat sancions a 9 establiments d'oci i restauració dins de la campanya especial de vigilància activada el cap de setmana passat, que s'ha desenvolupat del 13 al 16 de gener en tota la Comunitat Valenciana.

D'aquestes 9 sancions, 2 es van proposar per incompliment de la normativa COVID i les altres 7 per incompliment de la Llei d'espectacles.

Dins d'aquest mateix dispositiu, en què s'han fet inspeccions en 199 locals, la unitat de policia adscrita a la Generalitat ha estés 8 actes a persones que incomplien la normativa COVID i 7 més per tinença de drogues i armes.

També ha identificat 489 persones i ha controlat 453 vehicles. Així mateix, ha efectuat 127 advertiments relacionats amb l'ús de la mascareta, la distància de seguretat, etc.

Les actuacions s'emmarquen en un operatiu que s'ha desenvolupat en col·laboració amb altres forces de seguretat i policies locals, principalment per a la comprovació del compliment de la normativa COVID, tenint en compte l'augment de contagis amb el consegüent creixement de la incidència acumulada. S'han desenvolupat tant en establiments, com en comerços o la via pública

Arxius relacionats