Justícia licita la redacció del projecte i la direcció d'obra dels nous jutjats d'Ontinyent

02/12/2021
Justícia licita la redacció del projecte i la direcció d"obra dels nous jutjats d"Ontinyent

- La consellera Bravo destaca la inversió de més de 7,2 milions d'euros per a adequar l'antiga fàbrica de Bernabéu


La Conselleria de Justícia ha publicat, en el portal de contractació, la redacció del projecte i direcció d'obra per a l'execució del nou edifici de justícia d'Ontinyent. El pressupost és de 462.877,32 euros i les empreses tenen fins al 3 de gener de 2022 per a presentar-hi ofertes.

Els jutjats nous d'Ontinyent se situaran en l'antiga fàbrica de Bernabéu. Allí s'unificaran les seus judicials de la localitat en un únic edifici de 4.281,25 metres quadrats amb dues plantes, soterrani i espai per a aparcament.

La consellera de Justícia, Gabriela Bravo, ha explicat que la inversió en el nou Palau de Justícia d'Ontinyent "superarà els 7,2 milions d'euros, en un edifici que es troba a 450 metres dels jutjats actuals i que té unes condicions òptimes per a l'activitat jurisdiccional per als 34 municipis d'aquest partit judicial".

El nou edifici augmentarà el nombre i la superfície útil de despatxos, zones comunes i sales multiusos. També habilitarà espais específics per a videoconferències i millorarà les dependències dels col·legis professionals.

A més, el futur Palau de Justícia d'Ontinyent integrarà serveis especialitzats com ara l'oficina d'atenció a les víctimes del delicte, la clínica medicoforense i el gabinet psicosocial, perquè, tal com ha recordat la consellera, "és important disposar d'aquests recursos d'atenció a les víctimes, especialment de violència de gènere, prop del seu lloc de residència i amb una estructura que oferisca una resposta ràpida, integral i especialitzada".

Arxius relacionats