Conclouen les obres d'adequació dels jutjats de família 10 i 13 d'Alacant després d'una inversió de 660.000 euros

25/04/2021

- El trasllat de les seus judicials es completarà en un parell de setmanes perquè estiguen operatives a mitjan mes de maig


Les obres d'adequació dels jutjats de família 10 i 13 d'Alacant han conclòs aquesta setmana, de manera que, a partir de la setmana que ve, es procedirà al trasllat del mobiliari i dels equips informàtics, per tal que estiguen operatius a partir de la segona setmana del mes de maig.

Les obres s'han dut a terme en un local de l'avinguda Catedrático Soler de la capital alacantina, on es traslladaran aquests òrgans judicials que, fins ara, es trobaven a la seu del carrer Los Doscientos.

Encara que aquesta ubicació disposava d'un pla de contingència anti-COVID-19, es va decidir el trasllat de dos dels tres jutjats que alberga aquesta seu per a millorar la seguretat i el confort de la plantilla i dels usuaris de les instal·lacions.

L'adequació del nou espai ?que té 642 metres quadrats? ha suposat una inversió de 660.000 euros i les obres van començar el passat 15 de febrer. En aquests jutjats treballa una plantilla de 24 persones, entre funcionaris, jutges, lletrats de l'Administració de justícia i un fiscal.