Emergències reforça fins a un 20% la sala del Servei 112 amb motiu del pont de desembre

03/12/2021
Emergències reforça fins a un 20% la sala del Servei 112 amb motiu del pont de desembre

- L'increment més elevat es produirà el dilluns 6, amb un 20 % de mitjana durant tot el dia i un 50 % durant la nit


El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat reforça des d'aquest divendres el servei de la Sala d'Emergències 112 per a oferir una atenció més àmplia durant el pont festiu de la Constitució i la Immaculada Concepció. Així, entre el divendres 3 i el dimecres 8 de desembre, la Sala comptarà amb un increment mitjà del 14 % de persones operadores sobre el dimensionament habitual del servei.

L'augment més elevat, respecte a un cap de setmana ordinari, es produirà el dilluns 6 de desembre. Al llarg del dia està previst un increment del 20 % de mitjana sobre el servei habitual. A més, durant aquesta nit s'augmentarà fins a un 50 %.

Per al dimarts 7 de desembre, s'ha previst un reforç del 18 % del personal operador que atén telefonades quant al dimensionament ordinari del servei. El dimecres 8, el reforç serà del 15 %. La resta dels dies, l'increment oscil·larà entre el 8 i el 13 %.

En total, seran 321 els professionals que prestaran servei durant tot el pont festiu, 249 dels quals formen part de l'equip de persones operadores de sala i 72, exerceixen tasques de coordinació.

El secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, ha explicat que "amb aquest reforç, el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat està preparat per a atendre amb eficàcia i celeritat l'increment de telefonades que es puguen produir durant aquests dies festius per part de la ciutadania que es desplace a altres localitats o que efectue eixides nocturnes".

Arxius relacionats